Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "PĂ€rlfiskaren" by Karin Erlandsson * Book PDF Kindle ePub Free

PĂ€rlfiskaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: PĂ€rlfiskaren
  • Author : Karin Erlandsson
  • Release Date : January 02, 2020
  • Genre: Fantasy,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2973 KB

Description

Det enda beviset för att ögonstenen finns Àr förbannelsen som vilar över den.

Miranda saknar en arm. En roshaj tog den en dag nÀr hon var nere i djupet och dök. Trots det Àr hon den bÀsta dykaren och den bÀsta pÀrlfiskaren. Hon vet att ögonstenen, den mytomspunna och mest vÀrdefulla pÀrlan, kan bli hennes.

Mot sin önskan har hon Syrsa med sig pĂ„ Ă€ventyret, en flicka som pladdrar oavbrutet och inte ens simmar sĂ€rskilt bra. Men Syrsa har ocksĂ„ en sĂ€llsynt förmĂ„ga, nĂ„got som kan ge Miranda ett rejĂ€lt övertag pĂ„ alla andra i sökandet efter ögonstenen …

Faror lurar dock överallt: roshajarna som kretsar kring dem nÀr de dyker, förbannelsen som vilar över ögonstenen, och vad vill egentligen den gÄtfulla Iberis som följer varje steg de tar?

Med "PĂ€rlfiskaren" vann Karin Erlandsson Schildts & Söderströms skrivtĂ€vling – BerĂ€ttelsen Ă€r bĂ€st – dĂ€r man efterlyste lĂ€sromaner för barn. "PĂ€rlfiskaren" Ă€r den första delen av fyra i serien "Legenden om ögonstenen".

"PÀrlfiskaren" vann Runeberg Junior-priset och Arvid Lydecken-priset 2018 och nominerades till Nordiska rÄdets barn- och ungdomslitteraturpris samma Är.

Karin Erlandsson (f. 1978) bor i Mariehamn med man och barn. Hennes debutroman Minkriket (2014) nominerades till Nordiska rÄdets litteraturpris.


Ebook Download "PĂ€rlfiskaren" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(DOWNLOAD) "PĂ€rlfiskaren" by Karin Erlandsson * Book PDF Kindle ePub Free"